İlk olarak karnabaharı yapraklarından ayıklayın ve büyük parçalara ayırın ardından soğuk su ile yıkayın. Bir litre suyu uygun bir tencere içerisinde kaynatın. Kaynayan suyun içine tuz ve elma sirkesi ilave edin ve karnabaharı içine ekleyerek haşlamaya bırakın. Yaklaşık olarak 10-15 dakika boyunca haşlanan karnabaharların suyunu süzün ve bir kenara alın. Uygun bir tencere içerisine tereyağını alın ve eritin içine unu azar azar ilave ederek unun kokusu çıkana kadar kavurun. Hemen sonra sütü ilave edin ve yine sürekli karıştırın.
Süt ısınınca undan dolayı katılaşmaya başlayacaktır. Fazla koyulaşmasına müsaade etmeden ısınan süte karabiber, tuz ve eğer ki evinizde var ise biraz koku vermesi amacıyla muskat rendesi ilave ederek karıştırın ve ocağın altını kapatın. Kaşar peyniri ve yumurta sarılarını da ilave ederek iyice karıştırın. Haşlanmış ve hazır olan karnabaharları dibi yağlanmış fırın tepsisine dağınık bir şekilde dizin. Karnabaharların üzerine hazırlamış olduğunuz kremayı eşit bir şekilde her yerine dökün. En üste de rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına sürün. Kaşar peynirleri eriyip kızarana kadar fırında bekletin. Kaşar peynirleri kızardıktan sonra fırından alın ve dilimlere ayırın sıcak sıcak servis edin. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.