Karnabahar ayıklanır ve temizce yıkanıp bir tencereye alınır. Üzerine su eklenerek ocağa alınır ve ocağın altı açılır. Karnabahar iyice yumuşayıncaya kadar haşlanır. Karnabaharları tencereden alınır ve süzülür. Karnabahar iyice soğuyunca bir kaba alınır ve üzerine un, yumurta, kaşar rendesi, sıvı yağ kabartma tozu eklenir. Ardından maydanoz ve yeşil soğan ince ince doğranır. O da üzerine eklenir, tuzu ve karabiberi eklenir. Fırın tepsisine yağlı kâğıt serilir ve karnabahar mücverinden parçalar alınarak el ile düzlenir ve yağlı kâğıt üzerine konulur. Tüm harç bu şekilde hazırlanır.
Yüz seksen derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Ardından çıkarılır ve servis edilir, isteğe bağlı olarak yoğurt eklenir.
Afiyet olsun.