Karnabahar yemeği yaparken en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Soğanın pembeleşmesiyle birlikte sarımsak ekleyip karıştırmanın yemeğin lezzetini ne kadar artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, karnabaharları çiçeklerine ayırırken dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Yemeğin yanında pilav ya da bulgur servis etmek sizin için öncelikli seçenekler mi, yoksa başka yan lezzetler denemeyi de tercih eder misiniz?
Karnabahar yemeği yaparken en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Soğanın pembeleşmesiyle birlikte sarımsak ekleyip karıştırmanın yemeğin lezzetini ne kadar artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, karnabaharları çiçeklerine ayırırken dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Yemeğin yanında pilav ya da bulgur servis etmek sizin için öncelikli seçenekler mi, yoksa başka yan lezzetler denemeyi de tercih eder misiniz?
Cevap yaz