Karnabahar kızartması yaparken sağlıklı bir yağ kullanarak daha besleyici bir atıştırmalık elde ettiğinizi düşünüyorum. Karnabaharın haşlanması ve ardından kızartılması, lezzetli bir kıtırlık sağlaması açısından önemli bir adım. Peki, hangi soslarla servis edilmeyi tercih edersiniz? Yoğurtlu sos özellikle karnabaharın lezzetini dengelemek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Acılı sos veya mayonezli sos da farklı bir tat katabilir. Sizin favori sosunuz hangisi?
Karnabahar kızartması yaparken sağlıklı bir yağ kullanarak daha besleyici bir atıştırmalık elde ettiğinizi düşünüyorum. Karnabaharın haşlanması ve ardından kızartılması, lezzetli bir kıtırlık sağlaması açısından önemli bir adım. Peki, hangi soslarla servis edilmeyi tercih edersiniz? Yoğurtlu sos özellikle karnabaharın lezzetini dengelemek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Acılı sos veya mayonezli sos da farklı bir tat katabilir. Sizin favori sosunuz hangisi?
Cevap yaz